STÄDNING

FLYTTSTÄDNING

Vad ingår i en flyttstädning?

I vår flyttstädning ingår allt som ska göras vid en flyttstädning. I princip så kan man säga att allt invändigt i bostaden eller huset samt fönsterputs ingår i en komplett flyttstädning. All ifrån ugn, kyl/frys, samtliga skål, golv och golvbrunnar.

Vilka garantier har jag?

Allstäd i Nyköping ger dig fulla garantier att flyttstädningen blir godkänd av den som flyttar in. När du beställer en flyttstädning av oss har du alltid garanti att städningen blir gjord den dagen du bokat för städningen.

Hur fungerar RUT-avdraget?

RUT-avdraget är en skatteförmån som ger privatpersoner möjlighet att få ett skatteavdrag om 50% av kostnaden för flyttstädningen. Vi hanterar detta helt och hållet vilket innebär att du som anlitar oss får en faktura på endast halva kostnaden för flyttstädningen. Efter att vi yrkat RUT-avdrag får du hem en lapp i brevlådan där det framgår att vi gjort  avdraget. Samtliga personer som har en deklarerad inkomst (även pension räknas) har möjlighet att göra RUT-avdrag för flyttstädningar. Maxbeloppet per år och person är 50 000 kronor.

Utbildning

Vi på Allstäd i Nyköping utbildar och uppdaterar oss kontinuerligt inom olika städmedel och dem olika material som kommer ut på marknaden.

KONTORSSTÄDNING

Visst är det viktigt med en ren och snygg arbetsplats.

Vi på Allstäd i Nyköping ser till att det alltid är skinande rent på ditt företag. Vi vill att ni ska trivas på er arbetsplats och anpassar därför städningen efter ert företags önskemål och tider som passar er.

 AFFÄRSSTÄDNING

En ren affär hjälper dig att få nöjda kunder!

Vi vill att dina kunder ska känna att dem kommer in i en fräsch och ren affär. Vi hjälper dig med detta.